Το εργαστήριό μας

Κάστρα, κορώνες, πειρατές, λουλούδια, καρδούλες, διαχωριστικά δωματίων με παράθυρα και τσέπες, κουκλοθέατρα και πάνινες κατασκευές που διαμορφώνουν ένα ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά.

Να συστηθούμε !

Μετά από αρκετά χρόνια δραστηριοποίησης στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, εξειδικευτήκαμε στο παιδικό δωμάτιο. Ήταν χρονιές που άρχισε να σχεδιάζεται το έπιπλο του παιδικού δωματίου και γενικά να δίνεται περισσότερη σημασία στο περιβάλλον του. Ετσι, απο τότε μέχρι και σήμερα, ασχολούμαστε με το παιδικό δωμάτιο. Αρχικά, σχεδιάζοντας έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία, περισσότερο ξύλινα. Μετά απο αυτό ήταν εύκολο να εξειδικευτούμε και στις πάνινες κατασκευές, έτσι το 1987 δημιουργήσαμε ένα εργαστήριο, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας  πάνινα διακοσμητικά, σκηνικά, πανό, θήκες, κάστρα, διαχωριστικά, σε πρωτότυπα και χαρούμενα σχέδια, για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου και γενικά χώρων που δραστηριοποιούνται παιδιά.

Φροντίζουμε πάντα για παιδικά δωμάτια γεμάτα χρώματα και παραμυθένια σκηνικά, ώστε να βρίσκονται οι μικροί μας ήρωες μέσα σε ένα φανταστικό κόσμο, για φοβερά παιχνίδια και γλυκά όνειρα.

 

Στο εργαστήριό μας, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες σας, σε θέματα, χρώματα και διαστάσεις, κατόπιν παραγγελίας.

 

Παιχνίδι και διασκέδαση, με φαντασία και ασφάλεια                                                                   Προϊόντα Ελληνικής κατασκευής

 

 

 

Η διεύθυνσή μας: Μιαούλη 52   141 22  Ηράκλειο Αττικής  Τηλ & fax :  2102847833   Κιν:  6972429131

 
You are here